U vindt hier alle informatie over onze service, ons kantoor en onze diensten. Naast interessant en actueel nieuws biedt de site u ook vele mogelijkheden om online uw zaken te regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld online uw mutaties doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden of een werkgeversverklaring downloaden.

Mocht u onverhoopt te maken krijgen met een scheiding, kunt u bij ons terecht om uw financiële mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst kunnen wij u, als mediator en erkend RFEA scheidingsadviseur, begeleiden tijdens het gehele scheidingsproces. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u naar www.scheidingsplanner.nl/almere.

Wij zijn u graag online van dienst maar voor een persoonlijk advies kunt u uiteraard ook altijd bij ons terecht. Onze website is slechts aanvullend op onze dienstverlening aan u.
Ook zijn we actief op Facebook en Twitter. Op facebook proberen wij onze "vrienden" regelmatig op een luchtige manier te informeren over allerlei weetjes binnen verzekerings- en hypothekenland.

Maar of u nu uw zaken via onze site wenst te regelen of liever persoonlijk met onze adviseur bespreekt; voor al uw financiële zaken bent u bij ons aan het goede adres!

 

 Klik hier voor een vrijblijvende hypotheek berekening!